Inequality Word Problem 1

From Homeworkwiki

Revision as of 04:37, 13 November 2010 by Admin (Talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Current revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

Kate Bush is a chrome-plater. She is paid $1.95 per item over 500 pieces and $1.05 per item if equal to or under 500 items. What would her pay be if she plated 567 pieces on Tuesday, 409 pieces on Wednesday, and 1,254 pieces on Thursday?

Answer:

She will pay on Tuesday = 567 × $1.95 = $ 1105.65 [Because 567 > 500 ]

She will pay on Wednesday = 409 × $1.05 = $ 429.45 [Because 409 < 500 ]

She will pay on Thursday = 1,254 × $1.95 = $ 2445.30 [Because 1254 > 500 ]

Personal tools
McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams